Workshop: Vol en bewust ademen met volle maan

vollemaan

Kom samen met andere vrouwen om de energie van de volle maan te ervaren in jezelf en te delen met elkaar.

De maan, mooi en mysterieus, een baken in de nacht. Zij is een symbool van de cycli van het leven, van de geboorte tot de dood en de wedergeboorte daarna. De maan wordt gezien als de vrouwelijke kracht aan de hemel, zoals de zon de mannelijke kracht is.  De Maan is de moeder, staat symbool voor vruchtbaarheid. Als vrouw mag je bewust contact maken met deze vrouwelijke kracht in jezelf.

Bloedmaan van 25 November 2015 staat voor OVERLEVEN

Deze volle maan nodigt je uit om je bewust te worden van de aankomende winter. Keer meer naar binnen, neem de tijd voor rust, stilte en zelfreflectie. De bloedmaan is een periode waarin we afscheid nemen van wat achter ons ligt en ons erover bezinnen wat we willen behouden. Je kunt in de periode van de Bloedmaan een offer brengen als dank voor wat je hebt verkregen afgelopen periode. Dit kun je doen door iets weg te geven of een ander te helpen zonder daar iets voor terug te verwachten of te vragen. Sta ook bewust stil bij het thema dood, dat wil niet alleen zeggen een fysieke dood, maar ook emoties of gedachten die je wilt laten stoppen.

Deze avond gaan we door middel van je eigen ademhaling een transformatie in gang zetten. Kom in contact met jezelf. Maak bewust contact met je vrouwelijke kracht.

Gastdocent: Anne-Marie Smits, Studio Purana, www.studiopurana.nl

Locatie: M2M Fashion, Wilhelminaplein 17 Best

Tijd: 19.00 uur deur open, aanvang 19.30-22.00

Kosten: Kennismakingsprijs 25 euro (incl. drinken en hapjes)         Aanmelden: (info@vrouwenplatform.com/ Tel:0499-378005)

ADEM BEWUSTWORDING, BEWUST ADEMEN, TRANSFORMEREND ADEMEN

Je ademhaling is het mooiste gereedschap om in contact te komen met jezelf, je lichaam, geest en ziel. Je adem is de spiegel van wat er binnen in jezelf gaande is en reflecteert alles.

Bij Studio Purana wordt je begeleid naar jezelf door middel van je adem. We werken van adem bewustwording naar bewust ademen naar transformerend ademen.

We slaan alles op in ons lijf. Je lijf weet, je hoofd denkt. Door je te richten op je eigen ademhaling kom je in contact met je lijf en dus met wat je weet. Het hoofd kan daardoor los gelaten worden. Door verschillende technieken komt je brein tot rust en laat je los wat je vasthoudt en opslaat. Dit heeft een transformerend effect op je hele ZIJN.

De verbonden transformerende ademhaling is een speciale techniek. Door een hoge mate van zuurstof, kom je in een hoge trilling. Elke cel in je lijf komt letterlijk in beweging. Daardoor kun je heel direct en gericht werken en loslaten.

Ademen is Leven, door de verbonden ademhaling kom je meer in contact met het leven en de flow van het leven. Je leert weer te ontvangen en je te openen.

WE ZIJN HET ALLEMAAL WAARD ONZE ADEM TE ONTVANGEN….