De rode tent

Een Rode Tent in iedere buurt!
Een Rode Tent is plek waar vrouwen eens per maand samenkomen om te rusten, even weer helemaal opte laden en elkaar inspireren met ontroerende levensverhalen.
Rustig ontspannen, niets hoeft, warme rode tinten, zachte kussens,verse kruidenthee en heerlijke hapjes om met elkaar te delen. Een plek waar vrouwen anders met elkaar omgaan, door in verbinding er voor elkaar te Zijn. En samen op een veilige en geborgen manier de bijeenkomst dragen. Dus kom! En neem gezellig je dochter, je moeder, je grootmoeder of je vriendinnen met je mee.

Rode Tenten worden overal georganiseerd. De ‘Red Tent Movement’ groeit, overal ter wereld komen er steeds weer nieuwe Rode Tenten bij!Het doel is om in iedere buurt een Rode Tent te hebben, waar vrouwen van alle leeftijden en culturen kunnen samenkomen.
Op  www.rodetent.nl vind je waar in jouw buurt een Rode Tent te vinden is.

Welkom bij jouw Rode Tent!

* In Eindhoven wordt de rode tent gehouden bij > Centrum voor vrouwen