☆Spread the magic: Thee met Tarot☆

‘Thee met Tarot’ in de Edison, healing in progress! 

Donderdag, 9.55. Pling. De telefonische agendamelding ‘Thee met tarot’ maakt dat ik een moment raak afgeleid van m´n werk en me gewillig laat verleiden door deze aangename prikkel. Ik kijk naar buiten, ik voel van binnen en denk ‘ja, thee met tarot’!

De dames van lichte zeden
Met de zon op m’n bol fiets ik enkele minuten later richting de Edisonstraat, waar de inspirerende Eefje Wiechers samen met Marieke van den Dungen-Crone, een praktijkruimte deelt. Zowel de dames als de ruimte heten me een uiterst warm welkom en het voelt alsof er een verzorgende deken van liefde en koestering om me heen wordt gewikkeld. En dan te bedenken dat hier tot een paar jaar terug de dames van lichte zeden nog dagelijks hun ‘klusjes’ afwerkten.

Energetische puinhoop
De kamers op deze bovenverdieping waren letterlijk uitgeleefd, verteld Eefje me en het was dan ook niet alleen het fysieke casco wat een grondige opknapbeurt nodig had. ‘Als ik de ruimte binnenkwam voelde ik soms letterlijk een hand op m’n hoofd die me naar beneden wilde duwen.’ Onderdrukking, schaamte, schuld; de ruimte was er energetisch mee doorweven.

Let’s heal this land! 
‘Een eer’, noemt ze het. Het feit dat ze deze ruimte en, een soort van, de onderdrukte energie van deze vrouwen mag bevrijden. En terwijl ze dit zegt voel ik een diepe verbintenis, een verbintenis met alle vrouwen die momenteel ‘onderweg’ zijn. Want hoe bijzonder is het dat wij wel in volledige vrijheid mogen en kunnen leven. Dat wij dingen mogen doorbreken, dat onze hartstem zo luid en duidelijk buldert in onze borstkas en wij daar wél gehoor aan kunnen geven.

Sparkle
En hier alleen al ZIJN is een cadeautje. Deze mooie Eefje sprankelt, haar hart staat wagenwijd open. Met een lekker kopje thee on the side legt ze vervolgens de kaarten en vertelt ze me intuïtief wat ze ziet. En of het de boodschap is welke door de kaarten minnelijk wordt blootgelegd of dat het de compassie en toewijding is waarmee ze het verhaal vertelt; m’n lichaam tintelt van top tot teen. Mmmmmm!

‘Thee met Tarot’ is een gratis initiatief van Marieke en Eefje waarbij ze je via Tarot willen inspireren tot meer inzicht, stroming en plezier in je leven! Heb je de kans, ga het alsjeblieft ervaren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.