☆Groene Vlinder Talentontwikkeling☆

Voel jij het ook? De verandering die er gaande is. Misschien merk je het zelf. Misschien zie je het om je heen gebeuren. Mensen worden bewuster, hebben behoefte aan meer verdieping en zingeving en voelen het diepgewortelde verlangen om de wereld een stukje mooier te maken. Om hun steentje bij te dragen, om weer meer te gaan bewegen vanuit het hart. Oude structuren en denkpatronen verliezen aan kracht en pioniers staan op om hun verfrissende concepten ver-rijkend de wereld in te slingeren.

En zo is daar de Groene Vlinder Talentonwikkeling. Een initiatief met als doel de 40.000 Eindhovenaren, die momenteel buiten de arbeidsmarkt staan, op een innoverende en maatschappelijk verantwoorde manier weer terug de arbeidsmarkt op te helpen; als werknemer of als zelfstandige. Omdat we allemaal een eigen talent hebben. Omdat we allemaal iets unieks en onderscheidends te bieden hebben, maar dit, binnen de oude systemen en structuren, niet altijd de ruimte had om volledig tot bloei te komen. 

En die ruimte wordt nu gecreëerd. En ondanks dat het concept nog in ontwikkeling is, sluiten zich dagelijks meer mensen aan bij deze beweging. Mensen die willen meedenken, die zich belangeloos willen inzetten omdat ze nou eenmaal voelen dat het klopt. Dat er momenteel een grote kanteling gaande is en ze niet anders kunnen dan met deze stroom meebewegen. Niet vanuit de ‘voor-wat-hoort-wat-terminologie’, maar de ‘dit-is-waar-ik-in-geloof-overtuiging’.

Geloven dat wanneer we weer vanuit onze intuïtie gaan handelen, dit altijd de juiste beweging is; voor onszelf, voor de ander en voor de wereld. En ondanks dat er in eerste instantie niet direct iets tegenover lijkt te staan en het grotere plaatje wellicht nog wat onduidelijk is, diep van binnen toch weten dat dit is wat er mag gebeuren.

En misschien raakt het iets bij je. Misschien voel jij het ook. Laat dan van jezelf horen. Volg die beweging zonder te weten waar deze precies naartoe leidt of het grotere plan te willen begrijpen; het ontvouwt zich allemaal als vanzelf, just trust the process!

Lees hier het vervolg: Vuur. Passie. Power. 

Benieuwd geworden? Iedere maand vindt er een gratis inspiratiesessie plaats in het Evoluon. Meld je aan via de website! You won’t regret it! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.