Mijn eerste natuurlijke climax!

Het was altijd een dingetje. Stiekem schaamde ik me er best wel voor. Ik had het gevoel dat ik faalde. Faalde in mijn vrouw zijn. Dat ik niet helemaal naar behoren functioneerde en er gewoonweg iets mis met me was. Onder vriendinnen werd er rijkelijk gekonkeld over het ene na het andere natuurlijke orgasme wat zich in al haar intensiteit ontsproot. Ik was anders. Bij mij moest er altijd grover geschut aan te pas komen. Vibrators, op afstand bedienbare trileieren, waterstralen; alles werd van stal getrokken om mij naar die geambieerde climax te brengen. En eigenlijk had ik me er gewoonweg bij neergelegd; ik zou nooit op natuurlijke wijze klaarkomen.

Deceptie
Mijn eerste orgasme ervoer ik als jong meisje thuis in bad met de douchekop. Hemels was het. En in combinatie met de vrijdagavond ‘Emanuelle’ films kon ik niet wachten zelf de liefde te bedrijven met een pallet aan romantische en verrukkelijke taferelen in mijn fantasierijke beleving. Ik kwam bedrogen thuis. Want toen mijn puntje bij mijn eerste vriendjes’ paaltje kwam, gebeurde er bar weinig. Opgewonden werd ik, maar daar was ook alles mee gezegd. De climactische bevrediging zoals ik ‘m kende was in geen velden of wegen te bekennen.

Down under
En dat natuurlijke orgasme zou ook daarna uitblijven. Niet dat er geen pogingen werden ondernomen. Zeer zeker wel. Regelmatig werd vol bravoure een enkeltje ‘down-under’ genomen maar ondanks mijn hevige gekreun, genoot ik er niet of nauwelijks van. Ik vond het juist lastig. Ik ‘werkte’ toch niet, dus waarom moeite doen. Het zou toch uitlopen op een letterlijke anticlimax of een award-waardige fakeshow. Daarnaast vond ik het moeilijk om te ontvangen; om iemand z’n tijd te ‘ontnemen’ om mij te voorzien van genot. Vaak was ik dan ook al druk aan het bakkeleien wat mijn volgende pleasende stap zou zijn, waardoor er totaal geen ruimte was om genot te ervaren. 

Orgasmedrift
Maar opeens is daar die ene man. Die gevoelige zelfbewuste jonge kerel met de welkome ambitie, misschien zelfs wel enigszins gefixeerde drift, om vrouwen tot een hoogtepunt te brengen en die, ondanks mijn weinig-belovende inleiding, de heuvel dapper besluit te beklimmen. Al vrij snel dient de eerste serieuze greppel zich aan: ik voel me bezwaard dat hij al minstens 10 minuten druk in de weer is en er bij mij nog amper beweging lijkt te zijn. ‘Kap er maar mee’ is dan ook mijn welbekende reactie. Maar waar mijn eerdere bedpartners het strijdtoneel met staart tussen de benen verlieten, gaat deze jonge bevlogen Lassi door. En hoe.

Huilen, gillen, lachen
Oke. Ontspan. Ontvang. Neem deze ruimte. Als mantra’s galmen de woorden door m’n hoofd en er lijkt iets te gebeuren. Ik voel opeens zijn tong. En zijn tong voelt best wel lekker. Ik besluit te genieten van wat er is. Zonder doel. Zonder druk. Zonder nep gekreun. Echt voelen wat er is. Het hoeft niet anders, het hoeft niet beter; ik hoef niet beter. Gewoon zijn met wat er is. En fuck, de spanning bouwt zich op. Hij voelt en schakelt een tandje bij. Hij gaat door. En door. En door. En KABOEM; vanuit m’n tenen explodeert er een hemelse ontlading waarop ik niet anders kan dan het spartaans uitschreeuwen. Kreunen, gillen, lachen, huilen. En dat allemaal tegelijk. Het is alles tegelijk. Zonder woorden. OPEN. VRIJ. LOS. 

Geprikkeld? Like de Facebookpagina voor meer vingeraflikkend materiaal!  

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.