C’est moi

And this is what I love doing most…

 

 

☆My rocky road to consciousness
Na jarenlang te hebben geleefd in een wereld vol maskers, uiterlijkheden en patronen, voel ik nu het diepgewortelde verlangen te laten zien wie ik écht ben en wat ik écht voel. Zonder het mooier te maken dan het is; puur, kwetsbaar en soms een tikkeltje rauw. Mijn blogs worden onder andere gepubliceerd op dit Vrouwenplatform, Shine & Nieuwetijdskind. Ik hoop vrouwen hiermee te inspireren hetzelfde te doen; deel je kwetsbaarheid, laat jezelf zien en besef dat je er helemáál mag zijn!

☆Websiteteksten
Stel, je hebt kraakhelder wat je wil gaan neerzetten, maar je vindt het lastig dit onder woorden te brengen. Je voelt heel sterk de koers van jouw bedrijf, maar het lukt je niet goed dit in tekst uit te drukken. Ik kan je helpen! Ik leer je persoonlijk kennen, ervaar hetgeen wat jij doet, tune in op jouw frequentie en transformeer dat naar een rake en sprankelende lap tekst voor op jouw website.

☆Parelportret
Ik leer zo ontzettend veel gave vrouwen kennen die me telkens weer diep raken en inspireren met hun aanstekelijke passie; iets wat ik de wereld niet wil en mag onthouden. Daarom maak ik portretten; ik breng de vrouw met haar passie in beeld door middel van tekst en eventuele foto’s. Er ontstaat een boeiend portret wat vervolgens gepubliceerd wordt op Vrouwenplatform en welke door de dame in kwestie gebruikt kan worden voor haar communicatie en de ‘over mij’ pagina, de doorgaans drukbezochtste pagina op een website.

☆Content Creatie
Met mijn specialismen en passies voor bewustzijn, gezondheid, voeding, reizen en yoga behoren ook blogs, nieuwsbrieven, posts en artikelen tot de mogelijkheden. Als yogi in hart en nieren heb ik doorgaans een direct lijntje met mijn intuïtie waardoor inspiratie en creatie rijkelijk vloeien en ik me qua toonkleur en schrijfstijl perfect kan afstemmen op wat er op dat moment nodig is. Informatief, SEO-geoptimaliseerd, creatief, vlot; ik denk en voel met jou mee. Met een schrijfstijl die zich typeert als origineel en prikkelend, kun je ook voor andere onderwerpen bij mij terecht.

☆Workshops to Relax & Sparkle
Yoga, naast het schrijven, een van mijn grootste passies. En yoga is echt niet alleen jezelf op een matje in moeilijke krakelingen duwen. Voor mij is yoga ook spelen, zingen, dansen, ademen en plezier hebben in een veilige ruimte waar je helemaal jezelf mag zijn! Ik geef workshops op locatie of in de mooie Licht op Yoga studio. Workshops om ontspanning te vinden, inspiratie te prikkelen, je te verbinden met je lichaam en lekker alles even los te laten.