The Story


En opeens was het daar. Dit Vrouwenplatform. Ik kreeg het letterlijk in m’n schoot geworpen door een destijds nog onbekende dame. Plannen had ik om de naam om te gooien om er iets ‘hips’ van te maken. Maar al snel bleek dat dit precies was wat het moest zijn en ik vrede mocht sluiten met de naam, die in eerste instantie wat ouderwets en kerkelijk aanvoelde. En het is typisch. Want dat is wat ik eigenlijk m’n hele leven al had gedaan; er een mooi sausje overheen gieten zodat het mijn inziens aantrekkelijker was, want klaarblijkelijk was het nog te lastig om de kern volledig te laten zien precies zoals ze was.

Glitter & Glamour
En dat is wat ik de afgelopen jaren heb gedaan. Vanuit een glitter & glamour wereld ben ik, enigszins gedwongen door de nodige burn-outs en uitputtingsslagen, op weg gegaan naar mijn kern; terug naar mijn hart. Steeds weer een laagje eraf, steeds meer van mezelf laten zien en letterlijk, via dit platform, mezelf in het middelpunt zetten.

De flow
Inmiddels lukt het me steeds beter om voluit vanuit m’n hart en m’n intuïtie te bewegen en dat is prachtig! Het is een bijzondere weg waarop er ontzettend veel mooie openingen, kansen en ontmoetingen zich bijna als vanzelf ontvouwen. Aan mij de uitdaging om me eraan over te geven en mee te deinen op de flow. M’n angsten in de ogen te kijken, m’n patronen te doorbreken en bovenal; voluit in het licht durven te gaan staan. En dat is spannend, beangstigend, prikkelend en magisch tegelijk!

☆Bloggers gezocht!
Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Een verhaal over een grote verandering die wellicht een U-turn teweeg heeft gebracht of hoe een ‘piepklein’ inzicht een bepaalde gewoonte of patroon heeft doen veranderen. Naast de helende en transformerende werking voor jezelf, ondersteun je tevens de lezeres. Want op collectief niveau doorlopen we veelal dezelfde stukken en kan het lezen van andermans verhaal net datgene doen laten vallen wat je verder helpt! Ennuh het is vooral ook gewoon heel leuk;). Stuur me een berichtje!

☆Columns
Naast het Vrouwenplatform, schrijf ik tevens columns voor diverse andere platforms. Klik op onderstaande buttons voor meer kluifmateriaal:

                     

Heb je interesse of vragen? Mail (lenneke.timmermans@gmail.com) of stuur me een berichtje via onderstaand formulier. 

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Submit