Parelblog: Indy Kern Legende

Er was eens… een ´overaangepast´ meisje dat in haar eerste jonge jaren niet de basisveiligheid en verbinding ervoer en daarbij sterk het gevoel van ‘anderszijn’ met haar meedroeg. Maar desondanks vanuit EigenWijsheid toch trachtend haar eigen gang te blijven gaan. Vechtend met veel vallen en opstaan lerend. Door alle werelden heen reizend. Trouw te blijven aan haar eigen ziel. Trouw aan haar eigen waarden, aan dat waar ze heilig in geloofde. Authentiek levend vanuit haar hart. Echt levend vanuit de essentie in de echte versie van zichzelf. 

‘Te groot’
De waarheidszoeker in haar toonde haar zielenverhaal, dat wat diep van binnen leefde. Vanuit niet onderkende pure vrouwelijke kracht en kwetsbaarheid bood ze de mensen het mooiste wat ze had. Tonend hoe weer echt mens te zijn. Maar dit kwam haar duur te staan in een wereld waarin dat vaak wordt gezien als choqueing, revolutionair, tegendraads of verkeerd. Een wereld waarin (onvoorwaardelijke) Liefde of echtheid niet mocht zijn. Werelden waarin zij met alles ‘te anders of te groot’ bleek.

Indy-pendance
Zelfs tegen alle verdrukking en discriminatie in, na alle series aan misdaden en veroordelingen jegens haar in haar huis en leven, bleef ze toch volhouden. De dood van haar 4 kindjes liet haar nog intenser de weg naar binnen vinden, solitair de diepte in oftewel in haar woorden: Indy-pen-dance Soul Search DiepZielduiken. In de diepste inwijdingen door de wereld van vergeving, compassie; thuiskomen in onvoorwaardelijke liefde en hartsovergave in het Christus Bewustzijn.

Grond van haar bestaan
Ze reisde door de meest duistere ervaringen van angst, dualiteit en afgescheidenheid (in de 3e Dimensie) naar de ervaringen van eenheid heelheid en verbinding (in de 4e, 5e en Hogere Dimensies). Dwars door vele werelden, levens en dimensies heen. Alles verbindend, alles omhelzend, alles overwinnend. Elke onzichtbare ‘gevangenis’ om uit te breken bleek slechts een illusie. Duisternis bleek uiteindelijk niet echt. Alleen Licht en Liefde bleef overeind. Steeds krachtiger, evenwichtiger en vastberadener, steeds meer trouw aan zichzelf, trouwend met zichzelf en het Geheel. Thuiskomend in haar eigenheid vol aandacht aanwezig in het hier en numaals. No matter what!

Schatkisten vol
De Phoenix Healer in haar heelde zo vele wonden en liet het ‘Oude’ achter zich (‘liet het ego 1000-den doden versterven’). Ze bereikte eindelijk de grond van haar bestaan. Vond naast vele waarheden nu de waarheid in haar eigen hart. Ze ging opnieuw trouwen met zichzelf en ditmaal ook met de Hogere Macht en alles samen. Een soms bloedstollend fascinerend verhaal met vele beproevingen, onverwachte wendingen en hoofdstukken. Bijna te spannend om te vertellen zonder censuur. Het werd in the end een allesomvattend Nieuw Verhaal vol geloof hoop en liefde en overwinningen. Schatkisten vol. In de kern een goed verhaal.

De wereld van overvloed
Als ze vol zelfrespect terugkijkt op de weg die ze is gegaan, kan ze hartelijk lachen om alle kronkels die zichtbaar worden. Het is haar weg. Een zeldzaam uniek Pad. Waar ze lang de ‘hoogste prijs’ leek te hebben betaald, ging deze intense krachtige power vrouw uiteindelijk het mooiste van het mooiste oogsten. Van alle werelden die ze kon gaan verbinden en waardoor ze uiteindelijk nog maar één wereld beleefde: de wereld van overvloed, eenheid en liefde.

En ze leefde nog lang en gelukkig. Happy End.

1 Comment

  • Anouk schreef:

    Wow! Herkenbaar zeg! Behalve de 4 kinderen lijkt het of ik het geschreven heb….heel mooi! Sisters!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.