Atman Kafe; de zinnenprikkelende coffeebar in Ubud

En ondanks het feit dat ubud een weelderige snoeptuin is van zinnenprikkelende coffeebars, veganistische kafe’s en Raw treats, is het toch deze ‘Atman‘ die mijn aandacht compromisloos in haar ongedwongen greep houdt. Want met een entrance aan de drukke straat, is het open rijstveld waar je binnen op af loopt, zuurstof-rijkend. En geloof me als ik zeg dat dit enkel het topje van de met kokosrasp besneeuwde vegan ijsberg is. 

Heerlijke laid-back atmosfeer

Afgewisseld met het gezang en de onderlinge onderonsjes, creëert de Balinese staff een heerlijke laid-back atmosfeer. Het aangrenzende rijstveld gecombineerd met een interieur ‘au naturel’ faciliteren daarbij een welkome binnen-buiten experience. En dat lijkt niet alleen op het fysieke decor plaats te vinden.

Koprollend de lucht in

Want ook intern lijkt er iets te gebeuren zodra je je nestelt op de chille bamboe-bedjes on the side. Het begint te stromen. En ja de ultieme curry’s en de caorganics schieten je ook met aangename kracht koprollend de lucht in. Maar er lijkt meer aan de hand.

High-vibe energieveld

Je tuned in op een high-vibe energieveld wat een accelerator blijkt voor creativiteit en levenslust. Althans dat is het effect op mij. De inspiratie stroomt en ik kan niet stoppen met schrijven, tekenen of uitklokken op de voortdurende stroom ideeën en uitvindingen die in me oppoppen. Er lijkt een krachtspot aanwezig te zijn waar ik me wellustig door laat injecteren.

Ja de highlight van m’n dag

Het zou dan ook met gemak de highlight van m’n dag kunnen zijn; hier al hangend, slurpend van m’n dirthy  chai, knabbelend aan m’n guilt-free snack, exploderend van alle inspiratie en creaties die uit m’n systeem schieten! Ja de highlight van m’n dag. Atman.

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.